Wednesday, January 20, 2010

Nervous

hurm,

kalau sebut pasal nervous ni, memang confirm membe2 aku semua akan gelakkan aku...

sebabnye aku punye tahap nervous tersangatlah tinggi... mereka2 yang pernah sekelas ngn aku mase diploma sememangnye tahu akan tabiat aku bile nervous...

1) loya
- aku xtau nape... setiap kali kalau ade event yang membuatkan aku tertunggu2 pasti aku akan loya. contohnya macam bile nk present something dalam kelas, nak tunggu aku pnye turn tu memang air liur dalam mulut aku banyak sangat tetibe.. lepas telan, telan lagi, pastu telan lagi air liur aku tu... 10 saat pastu aku rase nak muntah la... kenape? aku sendiri pun xtau.. huihhh...:(

2) ber*k
- yang ni lagi satu hal... ape pnye pyakit la.. bile nk tunggu turn wat pape selain dari loya, aku mst dan2 je sakit perut then rase nak ber*k.. bia la malam sebelum tu aku x makan pape pun tapi automatically that sh*t wanna going out... what can i do?? just let it go la.. (abis kias da ayat aku nih)..:(

3) berpeluh sakan
- em, ni satu hal gak.. belum wat pape da berpeluh.. x ke pelik tuh?? contohnye mase nak g umah orang (sbb orang tu ade wat selawat, tahlil n smyg hajat) . padahal da duduk dalam umah ade kipas seme, aku punye berpeluh macam baru lepas mandi... mengalir deras seperti air terjun lata tembakah (promote!).. huh!

sejak akhir2 ni, tabiat aku yang no 3 tu da leh solve da.. da xde da peluh2 sakan... cume yang no 1 tu je yang paling ketara sekarang nih... camne la aku solve bnda nih... emm...:(


Moral Of The Story - nervous ni membantu kite untuk membuat sesuatu ngn lebih baik

8 comments:

farwalis said...

ko ni.... takkan benda kecik takleh setel?

am3r said...

ko lupa satu mnde jay...mulakan dengan bismmilah :D

gelarezz said...

peluh mcm baru lepas mandi??
euwwww....
hahaha

JAY said...

[caki] bnda ni bkn kecik bg aku... sejak kecik lg ade dlm diri.. huihh..:P

[amer] em, tul gak... kdg2 aku x bce bismillah... hehe... tq igtkan...:)

[farah] asal?? terangsang?? wahahahaha...:P

gelarezz said...

jijik dowh!!
hahahaha

JAY said...

hahaha... farah gile!

buzzhashim said...

ahahha..bhaya p.cik neh..p.cik kna jmpa gn pakar sakit tuan neh...ehehehe!

JAY said...

hahah... mkck, maybe kne g jupo... saluran dalaman x bpo molek etek pesen... damn! hahaha...:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails