Thursday, July 2, 2009

Perempuan Akan Cakap

ni aku dapat dari page tagged membe aku... kredit to grace angleang....:)

Kalau lelaki hensem pendiam

Perempuan akan cakap: woow, ciri-ciri suami idaman…
Kalau lelaki tak hensem pendiam
Perampuan akan cakap: eh kera sumbang betul....

Kalau lelaki hensem berbuat jahat
Perempuan akan cakap: mesti ada krisis dalaman nih…kesian
Kalau lelaki tak hensem berbuat jahat
Perempuan akan cakap: dah la muka pecah pintu, perangai pulak macam sial…

Kalau lelaki hensem menolong perempuan lawa yang diganggu
Perempuan akan cakap: oh hero ku…!
Kalau lelaki tak hensem menolong perempuan lawa yang diganggu
Perempuan akan cakap: taktik nak ngorat le tu…

Kalau lelaki hensem dapat perempuan lawa
Perempuan akan cakap: wah...bagai pinang dibelah dua.
Kalau lelaki tak hensem dapat perempuan lawa
Perempuan akan cakap: kesian.. mesti kena mandrem pompoan tu kan kan kan, bagaikan pinang digelek steamroll gitu....huhuhuhu

Kalau lelaki hensem ditinggal kekasih
Perempuan akan cakap: apa ke mangkuk minah tu, jantan sikit punya hensem per...
Kalau lelaki tak hensem ditinggal kekasih
Perempuan akan cakap:… muka pecah rumah....patut pun kena reject…

Kalau lelaki hensem penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus… penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak hensem penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki hensem tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak hensem tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: sedar pun diri…

Kalau lelaki hensem menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: ohhhh... sungguh gentleman dia...
Kalau lelaki tak hensem menuang air ke gelas lelaki
Perempuan akan cakap: nak tunjuk gentleman le tu….

Kalau lelaki hensem bersedih hati dan mengadu nasib
Perempuan akan cakap: dont worry.. I will make u happy forever
Kalau lelaki tak hensem bersedih hati dan mengadu nasib
Perempuan akan cakap: mengada-ngada. .. hidung tak mancung, pipi sorong2 pulak...

Kalau lelaki hensem hantar-hantar email
Perempuan akan cakap: sukenya….
Kalau tak hensem hantar-hantar email
Perempuan akan cakap: balik-balik email dia… boring betul...dasar jantan miang keladi... pirahhhhhhhhh ingat dia tu hensem ker.....



Moral Of The Story - jangan menilai seseorang melalui rupa paras!

9 comments:

farwalis said...

ko hensem x?

JAY said...

agak kacak...

farwalis said...

patutla kau laku kat kolej dan sampai sekarang ramai perempuan nak kat ko... bagus2..kim salam awek-awek k...dasar buaya darat sungai kelantan

JAY said...

xde hal la.... boley je...

::~~ pAri~paRi ~~:: said...

haaa~~ tak sume pe yg kt ats tu btol... hooo~

tp moral of da story tu mmg tepat.. hee~~

JAY said...

hahaha... ppuan bkn cmtu ke?? nak yg ensem je... hehehe...:P

cerihijau12 said...

yeke???

xsume...

lau muke ensem.. pangai cam samseng... watpe...

ye tak??

ade kn ayt aku kt ats ni???

JAY said...

muke ensem prangai samseng la bes.... rse slamat skit... hahahaha....:P

maryam nadwah said...

pok jeng..
cmne nk msuk kn lgu dlm blog??
pliz help me=))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails