Monday, July 6, 2009

Aku Akan Rindu La Kat Diorang Nanti!

iskisk... malam ni (6hb Julai 2009), aku balik kl..... cuti da nak abis..... mase tuk blaja... akan tetapi, berat rasenye hati ini untuk meninggalkan kg halaman... huihhh....

ade satu lagi sebab, aku akan tinggalkan profesion aku sebagai babysitter selepas hampir 2 bulan menceburi bidang tersebut... ape nih?? ahahaha... aduh... aku akan merindui anak2 buah aku yang 3 orang nih.... cup2....:*


haa, gambar kat atas ni bukti profesion aku sebagai babysitter yang hebat, bkn ckp saje.... sekali dua tuh... hohoho...:P
______________________________________

aha, ni anak buah aku yang sulung.... name die Wan Ahmad Faiz bin Wan Mohd Fairuz.... name panggilan, paih... paling lasak sebab die yang paling besar antara 3 org tuh... tengok gamba pun da tau lasak camne kan?? huhuhu... die la yang telah membuatkan semua orang kt umah panggil aku budeng sekarang... arghhh!!!
_______________________________________

ni anak buah aku yang kedua... name die Ahmad Hafiy Muayyad bin Ahmad Hafizuddin... agak sihat sikit die ni... kaya ngn susu badan kate... suara agak nyaring... suke tengok tv nak2 kalau bola.. suke sangat tengok bola sampai umi die panggil pon leh die x layan... kadang2 die leh lak mengulas cite tv tuh... uhu.. bertuah sungguh...
_______________________________

em, ni anak buah yang ketiga dan last... name die Wan Nur Fatin Syahira bte Wan Mohd Fairuz.... ni sorang je puteri.... agak pendiam... x banyak kerenah... senang nak jage.... slalu sedar nak main waktu malam..... jarang nanges... tapi kalau skali nanges, leh kelam kabut semua orang... huhuhu...
________________________________________


papehal pun... ngn paih ni la paling rapat... bkn pe, jage yg kecik2 tuh xleh nk kasar2 sgt... ngn paih ni xpe... die lagi kasar dari aku... hahahaha.... tengok la gamba kat atas ni... walaupun agak sexy sikit, tapi biarlah...hurm, die ajak aku maen keta die.. huihhh.... tapi nampak macam aku lak lagi sonok nek keta tu dari die... hahahaha....:P


p/s - mak aku lagi banyak jage dorang... aku tolong2 maen je sikit2... hehehe...:P


Moral Of The Story - kanak2 ibarat kain putih, kita lah yang mencorakkannya....:)

11 comments:

NYOR said...

hahhaha
mu cite psl ank buah mu
aku teringat lok ank buah aku
adeih...
tp smart doh mu pkai kain pelekat
ekekekek
ahakz

Juz Call Me Sharz said...

18sx ko nyer blog nie...

hahaha....

anak buah ko comei2 la...

efairuz said...

timekaseh budeng sbb tlg jage anak2 aku..uhuhuhu~ T_T
*
*
*
*
eh tp anak2 buah mu tu comei2 kan..mesti mak bapak bebudak tu pon comei2 kan..huuhuuhuu :-"

a mustard yellow paper box said...

woahh!
bagus le abg Jay neh.. ehehe~
jumpa di KPTM ya? eh? bukan2, di downtown lagi! :D heheh!

JAY said...

yati, aku pakai pape pon smart.... hahaha...:P

amoi, ala ok la tuh.. bkn bogel pn...:P

kak, aha... anak mu cumel sbb ikut pkck die.. ahahaha...:P

tun, buleh aje... nnt banje aku tau... nk selipar...:P

cik gagap said...

hahahahaha comel gle ko ney jay oi!!

cicun said...

syg!

kenapa x cabut terus kain itu.

semak la view ngn kain itu.

x berseni.haha

cheers :)

hazirah abdul rahman said...

comel la noty boy neyh,,secomel baby2 tuh sume,,ske!

JAY said...

cik gagap, aku cumel eh?? da kembang da aku nih... hohohoho...:P

dell, mne leh cabut... ni tmpt public... nnt kite bdua2an i cabut la... hahahaha...:P

noty gurl, ngeh2... kite mmg cumel kn?? x tergoda ke?? hehehe...:P

RinieHarith said...

kamoo bt sy ketawa..thnx =)

Nadya Mansor said...

abg bdk dah ade janggut.nampak lg matang :D

anyway,anak2 buah abg bdk comel ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails