Wednesday, August 19, 2009

Bahana Demam Panas

wahhhhh!!

da lame aku x update blog... mesti caki salu kutuk aku.... betul la kate amer, da berhabuk da aku nye blog ni... hohoho....

maaf la yea kpd semua.... susah nak on9 sekarang..... belajar lagi penting... kuikui....

aha, 29hb july baru ni aku kene demam panas.... sakit siot... pening gile.... aku rase aku da macam org gile.... keesokannya aku jumpe doktor, doktor bagi ubat atuk n paracetamol pahtu cakap, "saya bagi awak mc dua hari, awak rehat je kat umah. tido banyak2." aku mengangguk..... balik2 je umah, aku pun mkn ubat n tido.... yg prob nye bile aku tdo, aku x nyenyak..... tido mlm pun asik tjage je.. sian kt paan yg tdo seblah aku... cnfirm die xleh tdo sbb aku selang 2 minit je bangun g bilik air.... ade satu ketika, aku lupe name aku sape... gile ah efek demam panas.... lps ni aku da x nak demam panas.... klu dahi panas sikit je, aku mkn ubat.... hohoho... serik dol....


ni ha muke budak yg kene tinggal oleh membe2 yg g men bola... aku nk men gak weh... siap pakai kasut bola lagi.... hukhuk...:'(

nasihat aku kpd kawan2.... jaga la kesihatan.... klu rase nk demam sikit je pun, terus g hospital.... bahaye mase musim2 demam ngn denggi, h1n1... huihhhh.... nasib bek aku da sihat....


Moral Of The Story - jaga kesihatan diri... jangan main hujan...:P

4 comments:

.namaku.masz. said...

dogol gile ko nih..
mmg smart pakai kasut ngn kain pelekat..
sedeyh lak aku..
mcm kempunan gile nk men bola..

bak kate iklan milo : pergilah bermain,sayang!

hahaha..lawak2..

sakit mata aku sbb habuk blog ko masuk td..
hukhuk..


((;

JAY said...

hahaha.... cess, kureng tul bdk nih... ala, xde tenet, ssh nk update blog maa... hohoho...

ade habuk ea?? tlg la ea sapu2 sawang tu sikit.... aku mls... hehehe...:P

::~~ pAri~paRi ~~:: said...

kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnn..hahaha... huu~~ ko g spital mne weyh?? sal tak pi hukm?? leh jupe aku..huhu~~

JAY said...

jupe mu??? aku rse makin kuat aku demam.... ahahahahaha.... peace..:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails