Monday, September 7, 2009

Malas

mase aku taip ni, aku tengah ponteng kelas database system....
tak tau nape, aku makin malas sekarang.... agak teruk kerana aku da berani ponteng kelas.... ape nak jadi la weii....
alasan yang kukuh membuat kan aku malas g kelas adalah kerana kptm ni rules die tak strict... attendance bukan 100% macam kpm dulu....
owh, how i miss da kpm life... biala mase tu teruk kene bgn pagi berkejar2 g kelas pun, sebab ianya mengajar aku jadi lebih berdisiplin..... sekarang da pandai ponteng2....
teruknye2!!!!
bile la nak berubah ni eh.... sem ni ade final.... adoihhh.....
Moral Of The Story - jangan malas!!

5 comments:

am3r said...

aku lagi xpenah ponteng...baekkan aku?

~MisZ BintanG~ said...

babe..btol la tu..aku pon da bpe kali ponteng kelas..ehehe..rindu kpm gile!!!

JAY said...

amer, xpenah ponteng?? mu bkn amer nih.... hahaha...:P

babe, ahahahha.... tu ah... rndu kpm gak...:P

maryam nadwah said...

ish3,,truk pok jeng ni..
pe nk jd la ek,.=p

::~~ pAri~paRi ~~:: said...

ko meme pmalas....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails