Friday, September 4, 2009

Menang

semalam...
aha....
sebenarnye aku tak nak post pun dalam blog cite ni.... tetapi, disebabkan caki dan amer cakap dorang nak post cite bile dorang menang nanti, aku pun post la dulu... sementara tengah menang nih... hahahaha...:P

Acara : Friendly Futsal
Jam : 11 malam
Tarikh : 2 september 2009
Venue : Total Futsal, Shamelin
Perlawanan Antara : Plug Lullaby (team aku) vs Rojak Campur Addicted (Team Caki)
Keputusan : Plug Lullaby 15 - 11 Rojak Campur Addicted


yehaaa! menang.... bkn pe, disebabkan sebelum perlawanan perang psikologi agak hebat, so bile menang ni even dorg men x bersungguh pun kitorang da gembira... hahahaha.... eh caki, mu men betul2 kan semalam?? hehehehehe....:P

haa, ni aku n jeruk lepas match semalam.... gaya berlagak la sikit sebab menang... hahahaha...:P



aha, ni lak caki lepas match semalam..... gaya yang amat sesuai bile da kalah.... ahahaha.... sowi caki...:P



papehal pun thanks kepada team caki kerana bermain dengan begitu hebat (team caki ade jai kot, zul lagi, mer sengau, membe jai, yg bes skali zuher).... heh.... letih gak aku semalam.... da 2 minggu x maen tibe2 lawan team kuat lak, memang lembik.... heee.... nanti mu nak rematch caki?? xde hal la... membe2 punye pasal.... ahahaha....:P


ikut cara caki, mase menang ni la kene berlagak sebab bile kalah nanti konpem xleh banyak bunyik da.. ahaha.....


Moral Of The Story - berlagak jangan disertakan niat.....

8 comments:

am3r said...

cool amir cool....xelok mencarut di bulan pose wakkakaka

farwalis said...

caki rilek jer... tunggu ko minggu depan.. nak men x? jangan cakap xnk.. aku pancing jer ari kalah ni....

JAY said...

amer, mu bkn men pn... nk mencarut asal?? hahaha...:P

caki, owh mu pancing je yea.... patut mu men gelak2... hahaha....:P

Shilla Hashim said...

congraz..hehe..
u look very happy!

si kartun said...

ahaha..
trbaikk la..
ekin like this!!
ahaha

JAY said...

shilla, mng pn ngn membe2 je.... anyway, tq...:)

ekin, bgs2.... kite menentang caki ei... hohoho...:P

AzeemAdzmi said...

knape aku rasa panas baca post kau neh jay~ muahahha!

JAY said...

lala, mne aku tau.... mu bkn men pon... ni mst dengki nih.... hahahaha.....:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails