Thursday, December 30, 2010

New Hero Has Born

sudah lama rakyat Malaysia nanti-nantikan seorang penjaga gol seperti ini di dalam pasukan negara..

yang sangat boleh diharap di depan pintu gol
yang sangat kemas menangkap bola
yang sangat bijak menutup angle bagi penyerang pihak lawan


man of the match untuk Malaysia pada second leg AFF Suzuki Cup 2010 Final, Khairul Fahmi Che Mat..

walaupun terkena laser, laser bukan alasan!!





the great moment in that match..!

hoping that one day Malaysia will have the great defender like Nemanja Vidic
hoping that one day Malaysia will have the great playmaker like Cesc Fabregas
hoping that one day Malaysia will have the superb striker like Didier Drogba



Moral Of The Story - sokonglah rakyat Malaysia


6 comments:

efa fairuz said...

series weh..aku pun tgk gok smlm.. kemas gile die jage gol.. dah aa die buleh bace pergerakan bola.. ingat nak gol dah, tapi selamat.. dahla banyak serangan depan pintu gol..tapi punye aa die ni bertahan, tak stress ke eh? kalu aku la meme serender ahh.. huhu.. tapi bagus aa die ni



dah aa smart!

bukan cam mu.. :p

nil said...

smart. btubi-tubi tangkap bola.

Apai said...

yeah, hoping that wat u've dream become reality..other den dat dream still a dream...Gomo Malaysia Gomo!

Haa Fakihah said...

hahaha. betul3 kak. yg las tu aku paling setuju.

tenangsudey said...

cekap dan tenang Khairul Fahmi menjaga gol dan juga menjaga aweknya.. hehe

Afzainizam said...

=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam kenalan moga ade respon baik dari blog kamu yerrr

Malaysia bolehhhh.... jangan kata garuda apa jua halangan boleh ditempuh... semangat yang penting

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails