Friday, March 26, 2010

3 Orang Si Bodoh


oho... sebelum pape, entri ni bukan untuk marah-marah, benci-benci orang.. ianya hanyalah tajuk cerita hindustan, "3 Idiots"..

damn~
once again my entry is about hindustan!



cerita lakonan aamir khan (pelakon utama) ni bukanlah totally cerita pasal 3 orang lelaki yang bodoh.. it is just about people those are not following the rules of life.. ianya berkisar mengenai persahabatan antara 3 orang yang mengenali satu sama lain ketika belajar di kolej... err, malas lah nak taip banyak-banyak.. nanti korang donlod dan tengok lah sendiri... yang tinggal berdekatan dengan aku boleh copy cerita ni dengan aku.. hehehehe...:P

komen penonton:-

khairul gaddafi "pergh cerita.. dari skala 5 bintang, aku bagi 6!"

nik abdullah "aku nangis 3 kali tengok cerita ni"

wan faizin "patutlah cerita ni meletup!"

eppi "jom tengok sekali lagi cerita nih..! best bodo!!"

pokloh "cerita ni best la, kejap-kejap lawak kejap-kejap sedih"

jay "berpeluh-peluh aku tengok cerita nih! marahnye! asal la best sangat??"


haa, tu antara komen-komen penonton 3 Idiots.. sebenarnya kitorang bertiga je yang tengok cerita ni tadi... eppi, pokloh dan jay tu nama glamour untuk kitorang (khairul gaddafi, nik abdullah, wan faizin)... saja nak bagi nampak ramai... hehehe..:P

aku post entry ni betul-betul lepas tengok cerita ni.. uhu.. obses lak (macam caki la pulak)..:P

bukannya aku nak memperjuangkan industri filem hindi, just nak kongsi je dengan korang.. jangan salah faham... cerita malaysia pun aku tengok gak.. heh..

bilalah cerita malaysia nak ada cerita macam ni yek?


Moral Of The Story - pilih cerita yang bermutu...:)

9 comments:

Zaini Punye Citer said...

minat keling siut(mcm tuan blog..:p)..try lyn Astro OASIS lak.

JAY said...

hahahaha.. kuaja nye... astro oasis tgk kt umh.. hehe..:P

farwalis said...

cerita evolusi KL drift orang kata best.
tapi tetap penghancur anak bangsa... hurmmmm

JAY said...

mmmm.... biaselah.. cite melayu xde yg membantu minda...

~MisZ BintanG~ said...

memang best.kareena comey gilo lah!

gelarezz said...

jay muke mu tuh pun dah nak ghupe hindu dah weh (HITAM)..
hahaha
sesuai r tuh kan...

JAY said...

[babe] kan? die x tunjuk pn sexy die.. huhu..:P

[farah] aku itam tp suweet.. ahahaha... jeles!

gelarezz said...

tu r..agak jeles laa..hahahahahahahahaha

JAY said...

hahaha... asal gelak pjg sgt tuh? mrhnye~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails