Tuesday, March 30, 2010

Tag??


emm, kalau kena tag nih kite kena post balik yea tag tuh?? first time aku buat nih.. hohoho..:P

ditag oleh mcjust ,

1. YOU HAVE TO PRINT SCREEN WALLPAPER THAT YOU ARE USING NOW.


2. TELL US WHY YOU LIKE THE WALLPAPER.

mestilah suka... gambar gf sendiri lol.. hoho.. lagipun, gambar ni masa pergi tengok final piala malaysia tahun lepas.. hehe.. kenangan tu, dating kat stadium (even mase ni belum kapel lagi) heh..:P

3. TAG 10 PEOPLE.

10? siapa ek?











heee...:)


Moral Of The Story - benda macam ni merapatkan silaturrahim kot..

12 comments:

zul said...

hahahaha...

JAY said...

ape gelak??

farwalis said...

nanti kantoi lah wallpaper aku gambar maria ozawa duhhhh!!

gelarezz said...

awww..sweetnye gmbr desktop..haha

JAY said...

[caki] takpe... org laki je yg knl maria ozawa.. hoho..:P

[farah] kan?? rugi mu xnk aku dlu.. hahaha!

amir amri said...

wajib ke kene buat?? monitor aku osak, so xleh print screen wallpaper...cmne tuh?

JAY said...

wajib! sebab aku da tag! hahaha.. sukati ah..

~MisZ BintanG~ said...

paah: percayelah..ko untung sebenarnya. hahaha!!!!

JAY said...

siot babe!!!

~MisZ BintanG~ said...

aku hnye mengingatkan paah betapa beruntungnye die..hahaha

leychaysuxx said...

aku nak kena wat gak ke jay?
aduh!
leychay ah tag2 nih~
wallpaper aku cantek sangat~

JAY said...

wat je lorh~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails