Saturday, July 24, 2010

Aku Ini Ancaman?

wan faizin wan ismail adalah ANCAMAN besar kepada boyfriend member-member perempuannya.. ini adalah fakta... kenapa?

setakat ini sudah 5 orang member perempuan aku remove aku dari friend list facebook diorang... ada yang boyfriend dia tolong remove kan (boyfriend tahu username & password girlfriend, biasalah) dan ada yang dia remove kan sebab nak jaga hati boyfriend... semuanya adalah disebabkan boyfriend diorang jeles dengan aku.. tapi kenapa aku sorang je? member lelaki yang lain tak remove pulak? padahal sama je ada komen-komen... aduhh, sedihnye!

aku layan member-member perempuan aku semua sama... nak kata aku puji lawa ke apa, janganlah harap... aku jarang puji member lawa, cumel, anggun semua... tanak bagi perasan... siap kutuk-kutuk lagi dorang.. heh.. kata member kan, so macam tu lah aku layan... takde yang SPECIAL!

kenapa dorang jeles dengan aku? maybe sebab aku good looking sikit (perasan, mu nak kena pijak ke jay?).. bagi aku, dorang tak perlulah nak jeles-jeles sebab walaupun girlfriend dorang ramai member lelaki tapi girlfriend korang tu tetap pilih korang.. kat situ dah nampak korang bertakhta kat hati dorang.. so, nak risau apa lagi.. huihh...

aku nak jelaskan kat sini, prinsip aku adalah TAKKAN MENGORAT girlfriend orang... aku just berkawan je.. memang tak aku nafikan aku ramai kawan perempuan dari kawan lelaki.. boleh kata dalam nisbah prempuan kepada lelaki adalah 3:1 la.. mungkin sebab adik beradik aku semua perempuan, yang membuatkan aku senang get going dengan ramai perempuan.. tapi aku takde la playboy! kawan tetap kawan.. anggap macam tu je..

bagi aku lagi, takde perempuan yang akan nak kat aku buat masa sekarang...
- aku tak kerja lagi (takde duit sendiri lagi la)
- aku takde rumah sendiri
- aku takde lesen kereta+motor
- banyak kemahiran asas seperti wiring, bertukang, dan lain-lain aku tak reti
- aku nak buat presentation dalam kelas pun nervous sampai termuntah-muntah!

so, ciri-ciri lelaki idaman takde kat aku..

aku just berkawan je.. aku takde niat pun nak rampas girlfriend korang.. lagipun mostly aku kenal girlfriend korang dulu dari korang.. tak kisah la yang dah remove tuh, girlfriend korang kan mesti korang nak jaga.. aku MINTAK MAAF banyak-banyak kalau aku buat korang menyampah.. niat aku just berkawan je.. tak lebih dari itu..

tapi ada gak yang boyfriend dorang rilek je aku berkawan dengan girlfriend dorang.. memang aku respect gila-gila!

bak kata kawan aku, yang remove-remove ni jenis yang tak matang, tak percaya kat girlfriend sendiri... bagi aku? entah lah...


p/s: aku tak suka cakap pasal orang sebenarnya.. tapi ni aku just nak luahkan perasaan je..

*cuba kira berapa banyak word girlfriend kat atas.. heh..:P


Moral Of The Story - berkawan biar seribu, berkasih biar satu

16 comments:

merah maira said...

sabarlah yer.. :)
encem sgt,sbb 2 bf dorang jeles!haha :p

Dee Zahari said...

oh ! kesian pulak bila baca entry nie..:)
tp kes remove sbb jeles nie mmg banyak la.

tak pasal2 kena remove. adoii

efa fairuz said...

ala.. lek aa jen.. aku ni, xbf aku remove aku dr list lepas die kwen ngan bini die.. sah sah bini die jeles aku kawan ngan laki die la tu.. padahal aku dah beranak 1 mase tu.. bodo kan? aku buat tatau jela.. dah nak remove remove jela.. tadak hal la!

Meen Eunos said...

dorang budak budak baru nk belajar becinta la jenab.

Pencacai Alim said...

sian te mung jay..hakhak..

zul said...

aku akan tlg ko..tgk fb

frwls said...

hek alaaaaahhh.............

aku pun ramai kawan perempuan la.. tapi asal aku tak kena remove?


asal??

asal??????


asal????????

hahahhahaha

sebenarnya aku tak kisah kau kawan dengan awek aku. bye.....

JAY said...

maira: hahahaha.. ensem lah sangat.. haha!

dee: tu lah kan... adoi.. sedey rase..:(

kakak: hahaha.. kelakar sangat kes mu nih... da kahwin pun still nak jeles lagi.. adoi!

yamin: entahla.. dorang semua dah keje mostl.. budak-budak dalam percintaan kot..

jeni: sian je? ukhuk..:'(

zul: terima kasih!

caki: itulah.. mu aku respect sebab bagi aku kawan dengan awek mu... tapi, mu ada awek ke sekarang?

cik pelangi said...

hahahahahahahahaaaa... biasalah tu.

dilla ohh lala said...

hahaha..ancaman ke weh?
pade aku x kott..kikiki :p

citahrudin said...

kalu makwe2 srh pakwe2 diorang remove ko dr frenlist diorang..hah, lg aneh aku syak

JAY said...

cik gagap: eh, da tuka cik pelangi? hehehe... aku kawan je kot.. tengok-tengok nanti mu pun remove aku.. hoho!

dilla: kan? patutnya memang bukan ancaman pun!

tah: hahahahaa! tu mintak jauh!

frwls said...

sekarang ada jugak. taylor swift.

JAY said...

euuwwww!!

gelarezz said...

apekah????
ape boyfriend diorg tu bute ke ape??
dgn kau yg diorg jelesnye???
apekah???????
hahahahahahah

JAY said...

hahaahaahahahahahahaa!!! siot punya farah idayu!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails