Sunday, July 25, 2010

Darah Tinggi!

semalam pergi jalan-jalan kat wangsa walk bersama kak norin, fadhlin, abang faisal n membernya dan tasha n adiknya...

masa dah nak balik tuh kak norin saja-saja pergi kat mesin yang boleh measure berat, tinggi, kandungan lemak, degupan jantung dan blood pressure.. aku tengok macam best je dia buat.. so, lepas kak norin selesai aku pun gatal-gatal la nak try.. heh..:P


ambik kau blood pressure aku tinggi gile.. semakin tensen lak aku jadinya... macam mana boleh jadi tinggi? faktor keturunan? pemakanan? environment? aduhh.. semakin pening!

member-member aku cakap kalau nak buat ujian blood pressure tak boleh buat apa-apa aktiviti dalam masa 30 minit sebelum buat ujian itu.. tapi semalam aku buat betul-betul lepas aku main boling!



menang pulak tuh.. hahahah!


apa-apa pun.. mulai sekarang aku da kena beringat... kena jaga makan, pemikiran tak boleh stress sangat... dan aku ingat nak pergi cek lagi skali... maybe pergi hospital lak ke.. hoho..:P



Moral Of The Story - beringat sebelum kena!


6 comments:

Pencacai Alim said...

ah sudah..tak lama dh tu..cepat2 bertaubat..hakhak

amir amri said...

alahh.....rilek laa, pas men pes ngn aku turun laa blood pressure ko tue hee

gelarezz said...

walaweh...template dah lain ah..hehehehe

JAY said...

jeni: hahahahahaaa.. macam sial! haha!

amer: haha.. jom! aku nak kembali sihat ni!

farah idayu: haha.. lawa kan? miaww!

frwls said...

laaaaa.cuba ukur sebelum buat presentation lak

JAY said...

hahahahaha... dem!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails