Tuesday, August 3, 2010

Bukit Broga? Hehehe

mu dah duduk KL nak dekat duo tahun pung dop pegi lagi Bukit Broga? dop rok lasung! - kata seorang rakan suatu ketika dulu..

Bukit Broga? ape tu? amende tah yang istimewa sangat.. siap berkait dengan faktor aku duduk kat KL tak tahan tuh.. hahaaha..

lepas je tertengok gambar salah sorang BFF aku naik Bukit Broga, aku pun terus pasang hajat! nak naik gak.. tengok gambar-gambar dia macam lawa je.. hoho

akhirnya, setelah pujuk rayu bercampur dengan hilai tawa (apa aku merepek ni), BFF aku ni pun setuju membawa aku ke Bukit Broga ahad lepas - 1 Ogos!

bertolak dari rumah sewa kira-kira jam 5 pagi, ahhhh bosan nya! macam nak buat novel lak... let the pictures do the talking~


bff - caki

letih.. padan muka takde stamina..



view yang sangat indah, trademark broga



ahha.. zana sorang je perempuan.. ajak die pun sebab die da expert dengan daki-mendaki nih.. kitorang da lelah+peluh, die rilek je boleh senyum-senyum..


sampai puncak! 400m je pun da bising

budak-budak rumah sewa (aku yang tertonggeng tuh).. ada 2 orang lagi takde.. ada hal yang tak dapat dielakkan..



oh ya, mintak maaf la kat kawan-kawan lain yang aku tak TERajak... benda ni pun tak plan betul-betul sangat.. lain kali yea kita pegi ramai-ramai.. teehehee..:P



sumber gambar - kamera caki, kamera zana, kamera zali



Moral Of The Story - indahnya ciptaan Tuhan...:)


7 comments:

frwls said...

abaikan je rakan-rakan lain. miahahhaahaha

JAY said...

hahaahaahahaa... bongok!

Seri said...

cantik betul pemandangan kat situ. tapi tak pernah dengar pun fasal Bukit Broga ni

JAY said...

haha.. sekarang da dengar kan? try la pergi.. dekat semenyih...:)

cik pelangi said...

mmg tak de kaitan langsung 2tahun ko duk KL dgn bukit broga nih! aku tokle terimaaaaaaaaa!!!

aku 24tahun duk SELANGOR pon tak p lagi cemana weyyy~ cit!! niat dah ada.. tp ko sampai dulu.. jealous OK! :P

JAY said...

ahhahahahaa... dah tu? pergi jela wahai nurul huda weh.. hahaha!

yes!! aku sampai dlu!! wekk!

natashacherahim said...

sklai lg sy jeles sb awak dh smpai bukit broga..sy lamo doh tau nk shoot pic kat bukit broga..adeyyhhh


notakecildikakikomenku: jakun kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails