Monday, June 1, 2009

Seperti Yang Dijanjikan...

aha...

hari tu aku dah janji kan nak letak gambar2 mase kitorang pergi berkelah kat lata tembakah.... haaa, ni aku upload dengan kadar yang tak banyak sangat... sebab banyak gambar sensored... ngeh2...:P

anyway, enjoy la... hohoho..:P

ni mase nak bertolak... dorg tunggu sape tah...

aha... ni la port kitorg... nk bbq, nk salin seme kt sini (bdk laki la)

aha... yang bertowel merah kt kpale tu la aku... tgh pikir pe yang patut aku wat mula2 sampai nih..

budak2 ni x pikir mcm aku lak... dorg g rse air dulu... manis x air tu oii?? hahaha...:P

aku pun wat2 sibuk la.... konon2 ku tolong menghidupkan bara untuk panggang ayam n sosej... huhuhu...:P

uhu... ni bile ayam dah nak siap dipanggang ramai da kerumun sampai aku xde tempat... jap, aku tgk ape tuh?? (nakal sungguh... hehehe...:P)

lepas makan... aha, aku naik atas air terjun tu tuk mencari kedamaian.... air yang tenang... buaya pun tiada... huhuhu.... damai di hati...:P

haa, ni 2 orang model yang aku upah untuk menampakkan batu2 yang terukir sendiri tuh... jangan tengok model weh, tengok batu tuh.... huhuhu...:P

aku turun bawah balik, amik gambar budak2 ni mandi manda... ni tangan mira baik (die suh panggil name die camni)... die rase gamba ni lawa bila ade jari die....

hah, mane leh aku duk jadi cameraman je.... join mandi la skali... siap wat menara lagi... tapi bile kemey (yang x naik lagi tu) nak naik je atas skali, dah runtuh.... hehehehe....:P

dah sejuk mandi, aku jadi cameraman balik.... dari jauh aku nampak mamat ni (amer) pandang2 aku macam nak suh amik gamba die, aku pun snap la sekeping... ngeh2... seblah die tu payed..:)

dua gamba atas nih di request oleh shaman.... die suh aku amik gbr die terjun... saif dan amer terjun pun ade gak.... tapi aku letak shaman ngn zuher ni je eh... hehehe...:P

aha..... camtu la serba sedikit rumusan daripada picnic kat lata tembakah... kirenye ni reunion kecil-kecilan.... macam kek yang dibawa oleh sophia ni (aku xtau sape bawak kek ni tapi mira bitau sophia la) menunjukkan reunion budak kpmim kos DIA, HND n DECOM..... huhuu....:P

aku ingat nak wat jugak la picnic... tapi besar-besaran punya..... walaupun dah dua kali wat (picnic kat sg gabai n air terjun chamang), tak puas sangat sebab ade member2 yang x dapat join.... huihhh.... nantila aku plan lagi yea kawan2.... susah nak cari date yang semua orang cuti... wat mase hari raya kang xde orang nk ikut lak... huhuhuu...:P

Moral Of The Story - picnic camni mengeratkan silaturrahim.....:)

p/s: mostly aku jadi kameraman tuk kamera sorang bdk ppuan bernama zatil ni.... selalu caki je yang suke snap2 nih, dah die xde, aku jadi die la jap... huhuhu...:P

tata...:P

10 comments:

am3r said...

wakakka....aku post awl dari ko nggehehhe

::sweet black village:: said...

aku lagi awl la pada korg cm pic je xde..jgn gaduh2 okehh...hehe

JAY said...

hahaha... 24hb lagi aku dah post... tapi yang tu xde gamba je... lg awal.... hohohoho....:P

Mohamad Ikhwan bin Abdullah yang kacak, tampan, bergaya, disukai ramai, berlemak sedikit tetapi manis dan mempunyai daya kepimpinan yang tinggi said...

aku lagi awal post~

cuma bkn pasal lata tembakau ni la~

;)

::~~ pAri~paRi ~~:: said...

oyeh3..sila gado2..gado lagi..dan lagi..
gado itu pengerta silaturrahim.. ye tak?? =P

::~~ pAri~paRi ~~:: said...

*pengerat*

macha_sezs said...

" haa, ni 2 orang model yang aku upah untuk menampakkan batu2 yang terukir sendiri tuh... jangan tengok model weh, tengok batu tuh.... huhuhu...:P "

mana batu?mana?

hahaha.lawa seyh model2 lu!!

JAY said...

aha.... tu la... nsib bek membe2 aku lawa2... hahahaha...:P

fArAh07 said...

bestttt
eh lalu
xD

farwalis said...

budus siak ko... bukan ko jay...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails