Wednesday, June 16, 2010

Aduhhhh!!!!

Aku ada 3 orang anak buah.. salah sorang nya dipanggil mat yapiy, umur setahun lebih.. apa kena mengena dia dengan cerita nih?

ni la mat yapiy.. comelnye.. durh!!

Macam biasa kat rumah, bila aku takde benda nak buat aku on laptop aku.. dengar lagu.. dan main game.. game yang aku paling suka main dan boleh buat aku tak tido malam adalah PES 2009.. (boooo, orang main yang version 2010 kau still main yang version 2009)

PES ni singkatan daripada Pro Evolution Soccer, sejenis game bola yang diminati ramai lelaki sejati di luar sana.. hahaha.. ok, teruskan kepada cerita.. aku main become a legend mode di mana aku boleh control sorang player je.. player tu letak nama aku, wan faizin (glemer mak, u)... dengan semangat waja aku main.. sambut bola, passing bola, shoot bola.. pergh, kalau lah aku boleh terer main macam nih kan bagus.. confirm Malaysia masuk World Cup..

Tiba-tiba aku dapat peluang baik, semua defend team lawan tak kawal aku, aku dapat bola, aku pecut, laju meninggalkan mereka, sedikit lagi masuk ke kotak penalti, gelecek keeper, aku tekan D untuk shoot, gol!! team aku dah leading 3-0... yeahh!! dalam otak aku dah bersorak gembira....

TUUPPPPPPPP!!!!!

Laptop aku gelap.. aku berpaling kat tempat suis..

“YAPPPIIIIIIYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!”

**salah aku jugak, extension suis letak kat lantai.. cabut bateri laptop....T_T

Moral Of The Story – perhatikan keadaan sekeliling

5 comments:

citahrudin said...

mintak sain yapiy buleh x?
aku sukaaaa style dia...
keh3

Zaini Punye Citer said...

kecik2 dh pakai spek? rosak ah mata budak tu..

efa fairuz said...

muahahahahaaaa!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alohaiiiii.

kecik2 da rabun niii hihihi.

pakai speq mata hitamm. lagi stail :P

Haa Fakihah said...

alaa pkai spek wt begambar je pun. huhu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails