Sunday, June 20, 2010

Hari Bapa?

"Selamat Hari Bapa bah, jangan garang-garang dah yea.. sweett selalu....:)"

pesanan ringkas yang selalu aku hantar kepada abah sejak aku ada handphone...

"tq jen"

balas abah ringkas


sekarang dah tak boleh lagi...
tak boleh send message macam ni...
abah takkan reply...
aku dah tak boleh menunjukkan penghargaan kepada abah lagi...
kata-kata yang aku tak dapat ucapkan kepada abah...
bila tiba hari macam ni, rindu terhadap abah semakin membuak-buak...
sangat merasai kehilangan abah...

semoga roh abah tenteram di sana...

sekadar menyedapkan hati,

Selamat Hari Bapa abah, abah dah tak garang...:')


Moral Of The Story - hargai bapa anda selagi mereka masih ada



3 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

al fatihah utk arwah abah.

farwalis said...

huuurmmmmmmmmmmm~


jom pergi chill@chiling

cik gagap said...

"Selamat Hari Bapa abah.. abah dah tak garang :')"

sekali aku membayangkannya suatu hari nanti aku akan rasa apa yg kau rasa.. or maybe.. abah aku yang akan kehilangan aku.. who knows kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails